Aanmelden?

Heb je vragen voordat je je kind wilt aanmelden neem dan contact met ons op. Als je je kind wilt aanmelden, download hieronder het aanmeldformulier en stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmeldformulier aan:

Haarlem en omstreken

aanmeldingenhaarlem@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier

Amsterdam en omstreken

aanmeldingenamsterdam@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier

Geen wachttijd, echter het komt soms voor dat wij in een korte tijd veel aanmeldingen krijgen. Het gevolg kan zijn dat het niet altijd lukt om binnen 2 weken na aanmelding een intakegesprek in te plannen.

 

 

 

Onze wachttijd, tussen het moment van aanmelden en intakegesprek, kan bij nieuwe aanmeldingen oplopen tot 1-2 maanden.

Fibbe Specialistisch Centrum voor Leerontwikkeling streeft naar zo min mogelijk wachttijd. Dat wil zeggen: zo min mogelijk wachttijd tussen het moment van aanmelding en intakegesprek en geen wachttijd tussen intakegesprek en behandeling.

 

Het komt soms voor dat wij in een hele korte tijd veel aanmeldingen krijgen. Het gevolg hiervan is dat het ons niet altijd lukt om binnen 2 weken na aanmelding een intakegesprek in te plannen. Wekelijks hebben wij een aanmeldoverleg waarin wij de aanmeldingen bespreken. Na het aanmeldoverleg wordt er contact met je opgenomen om het vervolg te bespreken.