Contact

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 op nummer:

 

Haarlem en omstreken: 023-2305801.

Amsterdam en omstreken: 020-2442539

 

Spreek een voicemail bericht in als wij onverhoopt de telefoon niet kunnen beantwoorden en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Indien buiten kantoortijden dringend hulp nodig is raden wij je aan contact op te nemen met de huisartsenpost.

 

Vragen? Bel ons, stuur een e-mail aan info@fibbescl of vul onderstaand vragenformulier in.

Aanmelden?

Haarlem en omstreken

Het komt voor dat wij in een hele korte tijd veel aanmeldingen krijgen. Wij behandelen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst en doen ons best om de wachttijd tussen aanmelding en intakegesprek zo kort mogelijk te maken. Ons streven is om niemand langer dan 8 weken te laten wachten. Wekelijks hebben wij een aanmeldoverleg waarin wij de aanmeldingen bespreken. Na het aanmeldoverleg wordt er contact met je opgenomen om het vervolg te bespreken.

Als je je kind wilt aanmelden, stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmeldformulier aan: aanmeldingenhaarlem@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier.

Heb je al eerder contact met ons hebt gehad over je aanmelding, neem dan het ingevulde formulier mee naar het intakegesprek.

 

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen in de afgelopen maanden kunnen we tot aan de zomervakantie geen volledige diagnostische en/of behandeltrajecten meer oppakken. Er is vooralsnog nog wel plek voor enkele intakegesprekken in juli. Als je het aanmeldformulier opstuurt, laten wij zo snel mogelijk weten wat we op welke termijn voor je kunnen betekenen.

 

Amsterdam en omstreken

Wekelijks hebben wij een aanmeldoverleg waarin wij de aanmeldingen bespreken. Na het aanmeldoverleg wordt er contact met je opgenomen om het vervolg te bespreken.

Als je je kind wilt aanmelden, stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmeldformulier aan: aanmeldingenamsterdam@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier

Heb je al eerder contact met ons hebt gehad over je aanmelding, neem dan het ingevulde formulier mee naar het intakegesprek.

Bereikbaarheid

Haarlem en omstreken

Bezoekadres: van Eedenstraat 14, Haarlem

Amsterdam en omstreken

Bezoekadres: Stadionplein 71, Amsterdam

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vragenformulier

Volg Fibbe SCL via Social Media