Contact

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 op nummer:

 

Haarlem en omstreken: 023-2305801.

Amsterdam en omstreken: 020-2442539

 

Spreek een voicemail bericht in als wij onverhoopt de telefoon niet kunnen beantwoorden en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Indien buiten kantoortijden dringend hulp nodig is raden wij je aan contact op te nemen met de huisartsenpost.

 

Vragen? Bel ons, stuur een e-mail aan info@fibbescl of vul onderstaand vragenformulier in.

Aanmelden?

Haarlem en omstreken

In verband met een groot aantal aanmeldingen in de maanden oktober en november 2018 nemen wij tijdelijk, tot 14 januari 2019, geen nieuwe cliënten aan. Vanaf maandag 14 januari 2019 kun je weer contact opnemen of zoals hieronder vermeld een aanmeldformulier opsturen.

Als je je kind wilt aanmelden, stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmeldformulier aan: aanmeldingenhaarlem@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier.

Heb je al eerder contact met ons hebt gehad over je aanmelding, neem dan het ingevulde formulier mee naar het intakegesprek.

 

Amsterdam en omstreken

Als je je kind wilt aanmelden, stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmeldformulier aan: aanmeldingenamsterdam@fibbescl.nl

Download hier het aanmeldformulier

Heb je al eerder contact met ons hebt gehad over je aanmelding, neem dan het ingevulde formulier mee naar het intakegesprek.

 

Het komt soms voor dat wij in een hele korte tijd veel aanmeldingen krijgen. Het gevolg hiervan is dat het ons niet altijd lukt om binnen 2 weken na aanmelding een intakegesprek in te plannen. Wekelijks hebben wij een aanmeldoverleg waarin wij de aanmeldingen bespreken. Na het aanmeldoverleg wordt er contact met je opgenomen om het vervolg te bespreken.

Bereikbaarheid

Haarlem en omstreken

Bezoekadres: van Eedenstraat 14, Haarlem

Amsterdam en omstreken

Bezoekadres: Stadionplein 71, Amsterdam

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vragenformulier

Volg Fibbe SCL via Social Media