Vragen?

 

Stuur een e-mail aan info@fibbescl of vul onderstaand formulier in.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Aanmelden?

 

Locatie Haarlem

Vanwege een grote toestroom van aanmeldingen in de maanden april en mei 2018 en omdat wij kwaliteit willen blijven bieden, nemen wij tijdelijk - tot na de zomervakantie - geen nieuwe aanmeldingen aan. Als je je kind wilt aanmelden neem dan na de zomervakantie (vanaf de week van 27 augustus) contact met ons op.

 

Locatie Amsterdam

Het komt soms voor dat wij in een hele korte tijd veel aanmeldingen krijgen. Het gevolg hiervan is dat het ons niet altijd lukt om binnen 2 weken na aanmelding een intakegesprek in te plannen.

 

 

Indien je je kind wilt aanmelden, stuur dan een e-mail aan: aanmeldingen@fibbescl.nl

Vermeld in de e-mail: de naam van je kind, geboortedatum, school en groep/klas, in het kort de hulpvraag en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.


Wekelijks hebben wij een aanmeldoverleg waarin wij de aanmeldingen bespreken. Na het aanmeldoverleg wordt er contact met je opgenomen om het vervolg te bespreken.

Volg Fibbe SCL via Social Media

Telefoon: 023- 2305801

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 op nummer 023-2305801. Spreek een voicemail bericht in als wij onverhoopt de telefoon niet kunnen beantwoorden en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

Indien buiten kantoortijden dringend hulp nodig is raden wij je aan contact op te nemen met de huisartsenpost.

Bezoekadres: van Eedenstraat 14, Haarlem