VERGOEDING EN VERZEKERING

Voor kinderen onder de 18 jaar worden de kosten voor specialistische jeugdhulp vergoed door de gemeente waarin je woont. Om voor vergoeding in aanmerking te komen moeten wij een contract hebben afgesloten met jouw gemeente. Bekijk hieronder of wij met jouw gemeente een contact hebben.

Zuid-Kennemerland en IJmond

Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort

Amsterdam-Amstelland

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam (en het stadsgebied Weesp), Diemen, Uithoorn en Ouder Amstel 

Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

Zaanstreek-Waterland

Beemster, Landsmeer, Edam/Volendam, Purmerend, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zaanstad

Holland Rijnland

Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude, Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop

Gooi en Vechtstreek

Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren

Woon je niet in een gemeente met een contract, heb je geen verwijzing of je wil je een dienst afnemen die niet vergoed wordt (bijv. een intelligentietest)? Neem dan eerst contact met ons op via info@fibbescl.nl. We helpen je graag verder.

VERGOEDING VOOR JONGEREN VAN 18 JAAR EN OUDER

Als je 18 jaar bent of ouder vergoedt je zorgverzekeraar de kosten voor geestelijke gezondheidzorg geheel of gedeeltelijk. Hoeveel je vergoedt krijgt, hangt van je verzekering af. Fibbe heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Je betaalt je rekening eerst zelf en declareert de kosten bij je verzekeraar. Zeker weten dat je niet met hoge kosten te maken krijgt? Neem dan contact op met je verzekeraar voordat je je aanmeldt.

AFSPRAAK ANNULEREN EN WEGBLIJFTARIEF

Het kan gebeuren dat je noodgedwongen een afspraak moet afzeggen. Doe dit minimaal één werkdag voor de geplande afspraak. Als je je afspraak niet nakomt of te laat afzegt, brengen we 50 euro wegblijftarief in rekening. We zitten namelijk voor je klaar en kunnen de gereserveerde tijd niet meer opvullen met een andere afspraak. De gemeente of verzekeraar vergoedt het wegblijftarief niet.

FIBBE IS PARTNER VAN

logo JA

logo KOLOM

logo combi kracht