Vacatures

 

Wie we zoeken?

Je bent een ondernemende, flexibele en vooral kundige vakspecialist, psycholoog of GZ-psycholoog en je wilt graag onderdeel uitmaken van onze nieuwe team in de regio Amsterdam-Amstelland.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken op speciaal onderwijs scholen waar Fibbe SCL specialistische jeugdhulp biedt vanaf 1 september 2018 en in onze praktijkruimte in Amsterdam waar we individuele specialistische jeugdhulp bieden.

Hoe gaat het verder?

Met de speciaal onderwijs scholen zijn we nog in gesprek om vast te stellen welke ondersteuning het beste aansluit op de behoefte van deze scholen. We weten daarom nog niet precies welke hulp/ondersteuning we moeten bieden. Om deze reden kunnen we nog niet aangeven voor hoeveel uur per week, het aantal en welke specialisten we precies zoeken. Mocht je geïnteresseerd zijn om bij ons te komen werken, stuur dan je CV met een korte motivatie aan Henk Fibbe (henk@fibbescl.nl). In de maand mei, begin juni 2018 wordt duidelijk hoe de behoefte aan specialisten er uit gaat zien en laten we je weten of wij denken of je past in onze nieuwe team in de regio Amsterdam-Amstelland.